img_0761

Flott lokale for selskap og andre arrangement

På Østlikollen får du tilgang til et flott lokale med lyse flater og høyt under taket.

Østlikollen egner seg til nabolagsfester, foreldrefester, konfirmasjoner, bursdager og liknende. Gymsalen i kjelleren har barnemøbler og passer perfekt til barnebursdager.  

img_1787

Inngangsparti

Inngangen til Østlikollen ligger på siden av Østlikollen. Gangveien er grubelagt og kan være noe utfordrende for rullestolbrukere.

img_0760

Oppdekking

Den som leier står selv for oppdekkingen. Det har vært dekket for 50 personer i hovedsalen, men 40 er anbefalt grense. Det er servise og bestikk til 40 personer. Det er assortert utvalgt av stettglass. Det er noe lysestaker og vaser på lokalet.

img_1788

Parkering

Det er en liten parkeringsplass på utsiden av Østlikollen. Det er som regel også mulig å benytte parkeringsplassen på skolen (rett på nedsiden av Østlikollen). Ved parkering i gaten, ta hensyn til naboer og følg skilting. Marens vei er enveiskjørt.   

img_0763

Buffet

Et av siderommene benyttes ofte til matservering. Dette er et eksempel på oppdekking av kakebord. 

img_20190628_162649-(1)

Sal i kjeller

Salen i kjelleren passer godt til barnebursdager for barn under skolealder. Salen har ribbevegg og direkte utgang til skogen mellom Østli skole og Østlikollen.

Workshops og kurs

Østlikollen kan leies av bedrifter og instutisjoner. Med sine mange rom er Østlikollen godt egnet til kurs og workshops. For leie av flip-over og annet utstyr ta kontakt med utleiansvarlig via registreringsskjemaet for priser.  

Badstue

Østlikollen har en stor badstue og et dusjrom med flere dusjer. For å leie badstue ta kontakt med utleieansvarlig for via registreringsskjemaet. 

Kjøkken

Østlikollen har et lite kjøkken. Det er en stekeovn/komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap m/fryser. Et ekstra kjøleskap finnes på hobbyrommet. 

skisse-ostlikollen-med-tekst-–-kopi

Hovedetasje

2kjeller-–-kopi

Underetasje